Yoga

Yoga is een manier van leven en een complete fysieke activiteit voor lichaam en geest. De praktijk hiervan levert echte voordelen op door de kracht en flexibiliteit te verbeteren, maar ook door stress en angst te verminderen. 

Services

Vinyasa yoga

Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga en is momenteel de meest voorkomende yogastijl. Vinyasa staat ook wel bekend als Flow yoga: je kunt het het beste voor je zien als coördinatie van een flow van bepaalde houdingen op de beweging van de ademhaling. Je flowt als het ware van de ene naar de andere houding in een sequence.

Afspraak

Yin Yoga

Yin Yoga is een rustige langzame en meditatieve yoga vorm. Er zijn veel voordelen aan Yin Yoga. Rust ontspanning en tegelijkertijd je spieren stretchen.

Afspraak

Ze waren tevreden van onze diensten !

 

Super service. Heel aangenaam. Ik raad dit zeker aan! Ben naar huis gegaan met baby handen en voetjes 😍

 

 

 

Zeer tevreden over de manicure met gellak. De gellak wordt zeer mooi aangebracht door een lieve, vriendelijke dame en blijft ook mooi op de nagels zitten. ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

 

 

Always a pleasure to get my nails done by the ladies of Oikio. I personally go for gellak and love how long it lasts and how beautifully done my nails are! Highly recommend 👌👌

 

Meer diensten

Come find your calm.