Yoga

Yoga is een manier van leven en een complete fysieke activiteit voor lichaam en geest. De praktijk hiervan levert echte voordelen op door de kracht en flexibiliteit te verbeteren, maar ook door stress en angst te verminderen. 

Services

Energy Boost

We doen je ademen en bewegen en leggen de nadruk op krachtontwikkeling. Je voelt je energiek en klaar om de rest van je dag door te komen! Low Impact Training. Je werkt je mogelijk in het zweet!

Afspraak

Upright & Relax

Dit is een therapeutische, houdingsgerichte training. Geweldig voor mensen die dag in-dag uit lange tijd zitten. Je bewuster worden van je houding kan invloed op alles hebben, van spijsvertering en je energieniveau tot je meer zelfzeker voelen! Low Impact Training. Voor alle leeftijden.

Afspraak

Energy Restore

We concentreren ons op het mobiliseren van de lichaamsdelen die regelmatig spanning vasthouden en trachtten ze volledig te laten rusten. Het ideale moment om prioriteit te geven aan Self-Care. Langzame, therapeutische training. Voor alle leeftijden.

Afspraak

Ze waren tevreden van onze diensten !

 

Super service. Heel aangenaam. Ik raad dit zeker aan! Ben naar huis gegaan met baby handen en voetjes 😍

 

 

 

Zeer tevreden over de manicure met gellak. De gellak wordt zeer mooi aangebracht door een lieve, vriendelijke dame en blijft ook mooi op de nagels zitten. ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

 

 

Always a pleasure to get my nails done by the ladies of Oikio. I personally go for gellak and love how long it lasts and how beautifully done my nails are! Highly recommend 👌👌

 

Meer diensten

Come find your calm.