Energetische Therapieën

“Genezing gebeurt niet in beweging,het gebeurt in rust”.                                       Dr. Rollin Becker 

Ze helpen je energie structuren te harmoniseren en zorgen voor een diepe herbalancering door je blokkades en je spanningen, zowel fysiek als psychisch, los te laten.         

Services

Craniosacral Therapy

Het is een vorm van alternatieve therapie die zachte aanraking gebruikt om de gewrichten in de schedel te manipuleren om hoofdpijn, nekpijn te verlichten en spierspanning te verlichten.

Afspraak

Moxibustion

De praktijk is afgeleid van de Chinese geneeskunde, waarbij bijvoetbladeren worden verbrand om de acupunctuurpunten te stimuleren. . Het doel is om het bloed te versterken, de stroom van Qi of energie te stimuleren en een goede gezondheid te behouden. 

Afspraak

Sound Healing

Dat is het gebruik van de klankschaal om energetische blokkades op te heffen, waardoor een staat van gemak en harmonie in het lichaam wordt opgewekt.

Afspraak

Ze waren tevreden van onze diensten !

 

Super service. Heel aangenaam. Ik raad dit zeker aan! Ben naar huis gegaan met baby handen en voetjes 😍

 

 

 

Zeer tevreden over de manicure met gellak. De gellak wordt zeer mooi aangebracht door een lieve, vriendelijke dame en blijft ook mooi op de nagels zitten. ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

 

 

Always a pleasure to get my nails done by the ladies of Oikio. I personally go for gellak and love how long it lasts and how beautifully done my nails are! Highly recommend 👌👌

 

Meer diensten

Come find your calm.