Clean Beauty

Zuivere,
niet-toxische
schoonheid

We bieden een geweldige boost aan je karakter, zelfvertrouwen én besef door een holistische, gezondheidsbewuste en milieuvriendelijke aanpak van al onze schoonheidsrituelen. We gebruiken hiervoor ‘Clean Beauty’ producten. Die zijn zorgvuldig geselecteerd, dierproefvrij, milieuvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen.

Manicure & Pedicure

Onze nagel- en gellak zijn 12-free, vegan en dierproefvrij. Onze organische spa behandelingen voor handen en voeten zijn het beste compliment voor onberispelijke nagels.

Waxing

Geen van onze harsen bevat synthetische kleur-en geurstoffen, parabenen en andere agressieve chemicaliën. Ze zijn tevens volledig vegan en dierproefvrij.

Organic Facials

We gebruiken uitsluitend gecertificeerde biologische producten met eerbied voor mens en natuur. Je gaat weer naar huis met een stralende huid en een beter gevoel.

Body Wrap

Onze lichaamspakkingen met infraroodwarmte werken ontgiftend, verstevigend en hebben een egaliserend effect op je huid. Je huid voeden en verzorgen voelde nog nooit zo ontspannend.

True Clean
Beauty

De merken die we vertegenwoordigen en de producten die zij ontwikkelen zijn 12-Free, vegan, vrij van aggressieve stoffen of parabenen en werden niet getest op dieren. Daar staan wij voor, daar staan onze merken voor.