Clean Beauty

Zuivere , niet-toxische producten die echt werken 

We willen je mooi maken en je zelfvertrouwen versterken met onze holistische benadering van schoonheid. Dat is waarom 

In onze huidverzorging rituelen gebruiken we ecologische, duurzame, veganistische, natuurlijke, biologische producten die de gezondheid en aard van je huid respecteren. 

Services

Manicure & Pedicure

Om je uiterlijk tot in de puntjes van je nagels te verzorgen, is er niets beter dan een organische spa manicure/pedicure , het is een echte make-over voor je handen en voeten en onze gel-en nagellakken zijn 13-free , vegan en dierproefvrij. 

Afspraak

Waxing

We gebruiken vegan harsen die geen bijenwas of andere dierlijke bijproducten bevatten, ze zijn ook hypoallergeen en geschikt voor alle huidtypes.

Afspraak

Organic Facials

We gebruiken hiervoor producten die Ecocert-gecertificeerd zijn en het Bio-label hebben. Onze gezichtsbehandelingen bieden u een hydraterende, verzachtende, voedende, revitaliserende werking en geven u een gevoel van verzorging en welzijn. 

Afspraak

Body Wrap

Een lichaamspakking is een zintuiglijke ervaring die de bloedcirculatie verbetert en voor een ontspannend effect zorgt, het helpt ook bij het behandelen van bepaalde spier- en gewrichtspijnen. Maar daarnaast hydrateert het en verbetert het het uiterlijk van je huid.

Afspraak

True Clean Beauty

Onze producten zijn bewust gekozen zonder enige bewezen of vermoedelijke giftige ingrediënten. onze merken van producten gebruiken ingrediënten die ethisch zijn geproduceerd en zijn gemaakt met de gezondheid van ons lichaam en het milieu in gedachten.

Ze waren tevreden van onze diensten !

 

Super service. Heel aangenaam. Ik raad dit zeker aan! Ben naar huis gegaan met baby handen en voetjes 😍

 

 

 

Zeer tevreden over de manicure met gellak. De gellak wordt zeer mooi aangebracht door een lieve, vriendelijke dame en blijft ook mooi op de nagels zitten. ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

 

 

Always a pleasure to get my nails done by the ladies of Oikio. I personally go for gellak and love how long it lasts and how beautifully done my nails are! Highly recommend 👌👌

 

Meer diensten

Come find your calm.