About

Wie ben ik ?

Ik ben Rania en in Oikio ben ik de schoonheidsspecialiste.
Ik breng alle elementen samen voor een optimaal en holistische feelgood moment in een rustige kader en een warme huiselijke sfeer .
We kiezen ook samen de behandelingen die best voor u past om u een boost te geven.

Bij mij kan u terecht voor een brede waaier aan behandelingen van alle soorten schoonheid treatment tot ontharing, manicure en pedicure en elk product is met zorg uitgekozen voor uw specifieke behoeften.
Het is belangrijk voor mij dat u met een vernieuwde energie , een frisse look en een geldige gevoel buiten OIKIO stapt want ik hecht veel belang aan uw tevredenheid.

Onze holistische filosofie

Pas goed op jezelf en neem de tijd. Voel je lichaam en voel je er goed in.

Holistische schoonheid is gebaseerd op het uitgangspunt dat ons uiterlijk niet los kan worden gezien van onze emoties, onze gewaarwordingen en onze omgeving. Deze benadering houdt rekening met alle aspecten van het zijn.

Het is de nieuwe manier om naar schoonheid te kijken en het zelfvertrouwen te vergroten!

 

De esthetische behandelingen die ik geef, worden uitgevoerd op deze benadering, waarbij de technische aspecten van de behandelingen, de effectiviteit van een natuurlijke organische cosmetica worden gecombineerd met een benadering van intern welzijn.

Onze missie

Omdat schoonheid door het hart gaat en dan door het lichaam.

We willen iedereen toegang bieden tot deze op maat gemaakte emotionele schoonheid, die je dagelijkse leven op zijn kop zet. Voel elke dag de voordelen  en waardeer het pad naar een beter leven.

We willen  de huid die ons gedurende het hele leven omhult de aandacht die het verdient geven en helpen het op te laden.